23948sdkhjf

Food trucks er vilde med Aarhus

Kommunen klar med forsøgsordning for mobile madsælgere
Rigtig mange mobile mad- og drikkevaresælgere vil gerne sælge deres varer på gaderne i Aarhus, og derfor er kommunen nu klar med en forsøgsordning for de såkaldte food trucks, skriver Århus Stiftstidende.

Det begyndte for nogle år siden med små, mobile kaffevogne, og da antallet voksede, lavede kommunen i 2014 regler for, hvad det er tilladt at sælge fra vognene og hvor.

I løbet af de seneste måneder er de små kaffeknallerter imidlertid i stigende omfang blevet afløst af veritable food trucks, og derfor er kommunen nu klar med endnu en forsøgsordning, som denne gang kommer til at gælde de store madbiler, skriver avisen.

Gågaderne friholdt

- Der bliver i første omgang tale om en prøveperiode, som gælder resten af 2016 og kulturhovedstadsåret 2017, så vi kan se, hvilke gode ting food trucksene kan tilføre byen. Vi vil dog stadig friholde blandt andet gågade-systemet, ligesom vi kigger på forskellige steder i byen, hvor de mobile madsælgere kan samle sig på ét sted for eksempel i forbindelse med kulturarrangementer, siger Claus Pedersen. chef for Center for Byens Anvendelse, til Århus Stiftstidende.

Aarhus Kommune har modtaget op imod 15 ansøgninger til opstilling af mobile forplejningsvogne på offentlige arealer
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064