23948sdkhjf

Ny koncernchef til Westrup

Peter Thorn bliver pr. 1. september ny koncernchef i Westrup A/S
Bestyrelsen for Westrup A/S i Slagelse har pr. 1. september 2008 ansat Peter Thorn som ny koncernchef. Han afløser Mogens Dahl-Nielsen, der dog stadig vil være tilknyttet Westrup som næstformand i bestyrelsen og som konsulent med opgaver, der fokuserer på en fortsat ekspansion af koncernens aktiviteter.

I februar 2008 overtog John Fowler India Pvt. Ltd. alle aktier i Westrup A/S, idet Mogens Dahl-Nielsen valgte at sælge sin resterende aktiepost på 50%. I samme forbindelse ønskede Mogens Dahl-Nielsen at fratræde stillingen som koncernchef.

Den nye mand, Peter Thorn, er 41 år gammel og uddannet agronom. Han kommer fra en stilling som europæisk salgsdirektør for al eftermarkedssalg i den amerikanske koncern AGCO, som bl.a. sælger og fabrikerer Massey Ferguson, Valtra og Fendt landbrugsmaskiner.

Westrup A/S er en af verdens førende producenter af industrielle maskiner og komplette anlæg til frø- og kornbehandling. Selskabet har også aktiviteter indenfor andre industrisegmenter. Afsætningen sker gennem egne salgs-selskaber / kontorer og joint venture selskaber i Sverige, England, Tyskland, Frankrig, Australien, Ungarn, USA og Indien samt via et globalt agentnet. Koncernen beskæftiger ca. 175 medarbejdere og havde i 2007 en årlig omsætning på 163 millioner kroner.

Som nævnt ovenfor er Westrup A/S nu ejet af John Fowler India Pvt. Ltd., som ejes af familien Barwale. I 1964 grundlagde Hr. B.R. Barwale koncernen Maharashtra Hybrid Seeds Co. Ltd., også kendt som Mahyco, der er en global aktør inden for frøproduktion med base i Indien.

Kilde: Westrup A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094