23948sdkhjf

Køer får wellness

Køerne på Kildegård har gode forhold. I anledning af Åbent Landbrug på søndag inviterer familien Christoffersen interesserede indenfor på Kildegård, hvor køer og kalve nyder det i en specialbygget wellness-stald.
På Kildegård kan man opleve køer og kalve, der får wellness, skriver Fyns Amts Avis.

Her er stalden indrettet med moderne teknolog for at køerne kan trives godt med frisk luft og god isolering. Køerne går frit rundt i de åbne stalde, mens kalvene er så heldige at kunne boltre sig i en ny velfærdsstald, der er udstyret med den nyeste teknik. Heriblandt et automatisk sutteanlæg, som giver kalvene mulighed for at få mælk seks gange om dagen.

De voksne køer går selv hen til staldens seks robotter, hvor de malkes efter behov. Der er ligeledes installeret en stor børste, der minder om vanskebørsterne i en vaskehal, hvor køerne kan blive kløet på ryggen.

På søndag bliver der mulighed for selv at prøve at malke en ko, kæle med de små kalve, sidde i en traktor, lege i halmlegelandet, smage på friske mælkeprodukter eller gå en tur i stalden med landmanden og høre om, hvordan køerne trives, og hvordan der produceres mælk. Gården på Kildegårdsvej 1 i Svindinge er åben fra kl. 10.00-16.00, oplyser avisen.

Kilde: Fyns Amts Avis

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096