23948sdkhjf

DLG i ny fusion

Hillerslev og Omegns Grovvareforening A.m.b.A. er klar til at blive en del af DLG.
Bestyrelsen i hver af de to selskaber er enige om et fusionsoplæg og afventer, at det bliver behandlet på generalforsamlingen i Hillerslev i oktober og derefter i repræsentantskabet i DLG. Fusionen vil være med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2008. Som følge af fusionen tilpasser DLG sin forretningsstruktur i Thy-Mors-området.

Hillerslev og Omegns Grovvareforening havde i 2007 en omsætning på 248 mio. kr., og med en ny struktur i Thy og på Mors vil en ny samlet forretning bestående af Hillerslev, det tidligere Østerild og Omegns Lokalforening samt DLG være i nærheden af 650 mio. kr. i omsætning.

DLG oplever Hillerslev og Omegns Grovvareforening som en yderst stærk og veldrevet forretning, der står stærkt i sit lokalområde. Ved at forene kræfterne fra Hillerslev, Østerild og DLG er resultatet en meget konkurrencedygtig forretning, der kan optimere på bl.a. drift og indkøb – til fordel for kunderne.

Parterne har aftalt, at Hillerslev bliver nyt hovedkontor for den nye DLG-forretning, der får navnet DLG Limfjord. Samtidig udbygges afdelingen i Hillerslev og afdelingen i Østerild hver med en Land & Fritid-butik. Afdelingsdirektør i det nye DLG Limfjord bliver forretningsfører Kjeld Poulsen fra Hillerslev og Omegns Grovvareforening. Nuværende afdelingsdirektør Flemming Laursen, DLG Limfjord, bliver souschef i den nye forretning. Alle medarbejdere i Hillerslev, Østerild og DLG Limfjord danner nu det nye team i Limfjords-området.

Som en del af fusionen er det aftalt, at medlemmerne af Hillerslev og Omegns Grovvareforening er sikret tre faste pladser plus en observatør i DLGs repræsentantskab i fem år. De fire repræsentanter fra Hillerslev-området sikres hver en plads i en af DLGs produktstrategigrupper.

Kilde: DLG

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078