23948sdkhjf

Plastvirksomhed har vokseværk

USON Plast fik ny ejer i 2006. Siden er det gået rigtig stærkt for virksomheden, der udvikler nye plastprodukter inden for hospitalsområdet og medicinalindustrien.
40-årige USON Plast har fået et ansigtsløft, siden kemiingeniør Ulla Øhlenschlæger købte virksomheden i 2006. i 2007 flyttede hun virksomheden fra Herlev til Svendborg og nu kører hele produktionen effektivt og rationelt. 60 procent går i dag til eksport.

- Derfor ser jeg det først og fremmest som min opgave nu, at finde nye kunder og samarbejdspartnere med henblik på at få udviklet nye produkter og få dem sat i produktion. Jeg har arbejdet med plast og udvikling af plastprodukter i 20 år, og har et stort netværk både lokalt og internationalt, fortæller Ulla Øhlenschlæger til Fyns Amts Avis.

Hun har store forventninger til at komme i gang med nye produkter, som det stadig vil være muligt at producere i Svendborg.

- Hospitalerne kan være sikre på kvaliteten. Vi er f.eks. ISO- kvalitetscertificerede og arbejder hen imod en meget ren virksomhed. Vi arbejder med meget renhedskrævende produkter, forklarer Ulla Øhlenschlæger i avisen.

Kilde: Fyns Amts Avis

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078