23948sdkhjf

Ny topchef til Løgismose Meyers

Koncernen henter direktør ind fra svenske Pågen
Tørk Eskild Furhauge overtager jobbet som administrerende direktør for fødevarevirksomheden Løgismose Meyers. Han kommer fra en stilling som CEO for den familieejede svenske bagerikoncern Pågen.

Den nye topchef hos Løgismose Meyers tiltræder stillingen 1. september. Indtil da fortsætter vVirksomhedens nuværende administrerende direktør, Steen Halbye, i jobbet.

- Tørk har 20 års erfaring fra fødevarebranchen og er vant til at arbejde med produktion og salg.Han er samtidigt kreativ og tør gå utraditionelle veje, hvilket passer ind i Løgismose Meyers dna. Dermed får vi en topleder med øje for både drift, udvikling og innovation, hvilket er nøglen til succes i de kommende år, siger Thomas Klitbo, der er bestyrelsesformand i Løgismose Meyers, i en pressemeddelelse.

Før han kom til Pågen, var Tørk Eskild Furhauge ansat hos blandt andre Carlsberg Group og Coca-Cola Tapperierne.

- Det bliver spændende at overtage direktørposten i Løgismose Meyers. Løgismose og Meyers har på hver deres måde spillet helt centrale roller i udviklingen af mad og madkulturen i Danmark igennem årtier. Positionen som bannerfører for lødige fødevarer glæder jeg mig til at udvikle videre sammen med de mange dygtigemedarbejdere hos Løgismose Meyers, siger Tørk Eskild Furhauge.

I marts forlod bestyrelsesformand Lars Munch virksomheden, og i april meddelte administrerende direktør Steen Halbye så, at han fratræder sin post.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094