23948sdkhjf

Alko-is: Esbjerg-firma vil undgå shitstorm

Teenage-iværksættere har taget sine forholdsregler
Mens den alkohol-holdige skub-op-is med navnet N1ce i denne uge har skabt opmærksomhed i medierne og er blevet bandlyst fra Coop, har et lignende produkt fra Esbjerg-firmaet BoozyIce holdt lav profil.

Og der kommer heller ikke nogen negativ omtale, hvis det står til de to 18-årige iværksættere bag BoozyIce, Emil Torbensen og Mikkel Carton. De har indgået aftale med den tyske producent af Suckit Frozen Cocktails om at være eneforhandler i Danmark.

Til JydskeVestkysten fortæller de, at de er meget bevidste om, at deres is med alkohol ikke skal sælges ved siden af almindelige sodavandsis i køledisken. Tirsdag boykottede Coop konkurrenten N1ce, fordi kæden ikke ønsker at risikere at sælge alkohol til børn.

Ikke i køledisken


- Vi har hele tiden været klar over, at sodavandsis med alkohol kan være en farlig cocktail i forhold til børn. Derfor har vi valgt, at vores is ikke skal sælges i køledisken ved siden af andre is, men derimod i optøet form, som kommer til at stå ved siden af andre alkoholprodukter i supermarkederne. Derefter skal forbrugeren selv fryse isen ned, siger Emil Torbensen til avisen.

BoozyIce har haft isene til salg siden april, men i første omgang kun på nettet og i natklubber i Esbjerg og Odense. Ifølge Emil Torbensen dels fordi kendskabet skal øges, inden den kommer ud i butikkerne, og dels fordi esbjergenserne lige nu gerne vil styre uden om den shitstorm, der har ramt salg af alkohol-is i supermarkeder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062