23948sdkhjf

- Catering Danmark kun vores første opkøb

Kokken & Jomfruen er nu ejet af Færch-familien
Odense-koncernen Catering Danmark, der ikke mindst er kendt for cateringsuccesen Kokken & Jomfruen, er blevet solgt til Lone og Bjarke Færch fra Holstebro - og det er kun det første af en stribe opkøb, som meget vel kan involvere fødevarebranchen.

Lone Færch og sønnen Bjarke Færch har en større formue fra familiens tidligere medejerskab af Skandinavisk Tobakskompagni og Færch Plast, og en del af pengene har de besluttet sig for at bruge på at opkøbe virksomheder i Jylland og på Fyn, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

- Vi synes, at fødevarebranchen er spændende. Det er en branche i vækst, som jeg har arbejdet tæt på, da jeg var direktør på Færch Plast. Herudover har Catering Danmark nogle spændende koncepter og kendte mærker, som vi ser muligheder i at udvikle, siger Lone Færch til dagbladet.

Større og stærkere

Hun lader forstå, at de forskellige del af Catering Danmark nu skal være større og stærkere, og hun vil ikke udelukke, at det kommer til at ske via yderligere opkøb.

Catering Danmark, som de seneste 25 år har været ejet af Henrik Nygaard, består ud over af Kokken & Jomfruen også af blandt andet Smageriet, Kokkens Hverdagsmad og Kokken & Co.

Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer fortsætter den hidtidige administrerende direktør, Anders Engdahl, med at stå i spidsen for Catering Danmark, mens grundlægger Henrik Nygaard i det kommende års tid hjælper med at identificere og integrere nye forretningsområder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078