23948sdkhjf

Danish Crown lavede rekordomsætning på Smukfest

Bøf-saloon var en stor succes på Skanderborgs musikfestival
Selv om regnen til tider truede med at lægge en dæmper på festlighederne på den netop afviklede Smukfest i Skanderborg, gik det ikke ud over gæsternes sult.

Det konstaterer Danish Crown i en pressemeddelelse, efter at kødgiganten igen var til stede på musikfestivalen med sin såkaldte Bøf Saloon. Madboden satte ny omsætningsrekord og præsterede en stigning på 15 procent i forhold til sidste år.

- Det viser, at vi har et koncept, der fungerer, og som passer godt til festivalens målgruppe, siger Morten Bruun Enemærke, Senior Manager Food Service i Danish Crown Beef.

- Street food er populært

Ud over Bøf Saloon havde Danish Crown Beef også sin Bøfmobil med. Herfra blev der blev solgt ”on-the-go”-chili con carne forskellige steder på pladsen.

- Det gik rigtig godt med salget i Bøfmobilen, som ligesom Bøf Saloon solgte mere end sidste år. Derfor overvejer vi også, om vi skal udvikle konceptet videre. Street food er populært, så derfor er det rigtig godt, at vi kan imødekomme efterspørgslen på det, siger Morten Bruun Enemærke.

Smukfest havde i år blandt andre Rihanna, Sting og Sia som hovednavne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063