23948sdkhjf

Food Careers indtager madfestival

Unge giver bud på fremtidens mad og alternativ tillberedning
Gæsterne kan både smage, se og spørge når unge ambassadører for udvalgte fødevareuddannelser lørdag i København giver deres bud på fremtidens mad, nye ernæringskilder og alternative tilberedningsmetoder

Det foregår i Øksnehallen som led i weekendens CPH Food District. De unge er samlet af Madkulturens indsats Food Careers, der til daglig samler alle fødevareuddannelserne under én hat.

Ambassadørerne kan man opleve på scenen i Øksnehallen sammen med kokken Timm Vladimir.

- Der er rigtig mange unge, som godt kunne tænke sig at arbejde med mad, men som ikke ved, at mulighederne rækker langt ud over at blive kok eller konditor. Derfor giver vi under CPH Food District ordet til ambassadører for en masse forskellige uddannelser, der repræsenterer kendte og mindre kendte sider af branchen, forklarer Judith Kyst, direktør for Madkulturen.

Samlet overblik

Food Careers blev etableret i slutningen af 2015 i samarbejde mellem en række vægtige spillere inden for fødevarebranchen.

- Der kommer til at mangle kompetente kræfter i fødevarebranchen, men vi kunne også se, at der manglede adgang til viden om, hvor mange muligheder der faktisk er. Hvis man skal skabe overblik over de mange uddannelsesmuligheder ved at opsøge hver enkelt uddannelse, kan det virke uoverskueligt. Derfor har vi samlet overblikket i Food Careers og lavet et samarbejde med en række ambassadører, som uddanner sig til vidt forskellige dele af branchen, nævner Judith Kyst.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078