23948sdkhjf

FoodService Danmark får et gennemtænkt nybyggeri

Når FoodService Danmark for tiden opfører sit nye center i Ishøj på hele 75.000 kvadratmeter, er der tænkt på det hele i byggeprocessen.

Hvordan kontorer, administration, tørvarelager, kantine, shipping-område, køle- og frostlagre er tænkt ind fra starten.

Og det er er der stigende efterspørgsel på, oplever entreprenøren Ajcon, som er specialiceret på det felt.

- Når vi bygger frostlagre i dag, tænker vi flere ting ind i samme projekt: Hvordan optimerer vi virksomhedernes logistik og produktionsområder, hvordan kan vi skabe et energivenligt byggeri, der kan mærkes som energibesparelser på bundlinjen - og hvordan tænker vi bedst administration og transport ind i projektet også, siger Rasmus Jørgensen fra Ajcon.

- På mange måder er det at bygge et frostlager meget mere end et spørgsmål om køl og frys – det handler om at se det behov, virksomhederne har, når de skal have en hverdag til at fungere i byggeriet efterfølgende, siger Rasmus Jørgensen.

Byggeriet er netop gået i gang og forventes at stå klar til indflytning om et års tid.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062