23948sdkhjf

Fødevareworkshop sætter fokus på Kina

Tendenser, regler og støttemuligheder under lup i Aarhus

Vil man som fødevareproducent gerne have sine varer ind på det kinesiske marked, er Agro Food Park i Aarhus muligvis det helt rette sted at være 18. januar.

Da arrangerer Agro Business Park en fødevareworkshop med fokus på Kina-eksport, og der er masser af fif og viden at hente. Deltagerne kan blandt andet høre om tendenser, regler, salgskanaler, markedspositionering og støttemuligheder.

 Niels Christian Flintholm fra EF Consult kommer og fortæller om trends og tendenser i Kina inden for fødevarer, og han giver også et indblik i salg og markedsføring, i kinesiske love og regler og i produktudvikling.

Niels Christian Flintholm har arbejdet seks år i Kina og udviklet fødevareprodukter til det kinesiske marked,

Fra Aarhus Universitet kommer Klaus G. Grunert for at fortælle om de kinesiske forbrugere - for eksempel om, hvordan de træffer deres købsbeslutninger, og hvad deres holdning er til udenlandske mærker.

Og på programmet er også Louise Krogh Johnson, som beretter om, hvordan fødevarevirksomheder kan få op til 400.000 kroner i medfinansiering til deres produktudviklingsprojekter via Region Midtjylland innovationsprogram Midtnet Kina.

Tilmelding til workshoppen kan ske her:

Kina-workshop

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078