23948sdkhjf

Ny sommerskole med fokus på fødevarer

Food & Ingredients Summer School skal sikre topkvalificeret arbejdskraft til den danske fødevaresektor

I sensommeren 2017 kan en gruppe universitetsstuderende fra hele verden få indblik i de nyeste udfordringer og løsninger inden for fødevarebranchen på en helt ny sommerskole ved Aarhus Universitet.

Det fortæller Business Region Aarhus, en af partnerne bag den nye Food & Ingredients Summer School, i en pressemeddelelse. Sommerskolen skal være en årligt tilbagevendende begivenhed med fokus på fødevareområdet, blandt andet på det innovative fødevareøkosystem i Europa. 
 
Aarhus Universitets Institut for Fødevarer er primus motor. Til at hjælpe sig har universitetet også store danske fødevarevirksomheder som Arla og Danish Crown, som begge er partnere i projektet.

Højst 32 studerende
- Vi håber, at sommerskolen kan skabe øget rekruttering af danske og internationale studerende til Aarhus Universitet, og at initiativet sidenhen vil bidrage til at sikre topkvalificeret arbejdskraft til den danske fødevaresektor, siger Peter Sørensen, borgmester i Horsens Kommune og medlem af den politiske styregruppe i Business Region Aarhus.

Sommerskolen holdes første gang 2.-12. august i år med et loft på 32 studerende.

Udover Business Region Aarhus og fødevarevirksomhederne er Region Midtjylland, Danish Food Cluster, Invest in Denmark og Future Food Innovation blandt partnerne.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1