23948sdkhjf

Danish Crown køber engelsk foodservice-virksomhed

Ældgammel Nottingham-leverandør er nu en del af koncernen

Leivers Brothers Ltd i Nottingham bliver nu en del af Danish Crown-koncernen, som med et slag fordobler omsætningen i sin engelske foodservice-forretning. Det oplyser Danish Crown i en pressemeddelelse.

Danish Crown har siden 2014 haft foodservice som et ben af forretningen i Storbritannien. Det er lykkedes at etablere en stabil kundebase i og omkring London og Manchester, og nu udvides der i det midtengelske med købet af Leivers Brothers Ltd.

- Vi vil tættere på slutbrugerne af vores produkter. I det her tilfælde er der ikke tale om noget stort opkøb, men det er et vigtigt skridt i retning af at sikre vores engelske foodservice-forretning de rette betingelser for at vokse organisk, siger Danish Crowns topchef, Jais Valeur, i pressemeddelelsen.

- Synergien er åbenlys
Leivers Ltd blev stiftet helt tilbage i 1880 og har været leverandør af bacon, fersk kød, ost, pølser og pålæg til slagtere, restauranter og kantiner gennem årtier.

Hos Danish Crown UK konstaterer direktør Lars Albertsen, at det er "et meget spændende skridt", den engelske afdeling nu tager:

- Fra at være et nystartet forretningsområde, hvor pionerånden har bragt os langt på relativt kort tid, skal vi nu have integreret Leivers Brothers i vores forretning. Synergien er åbenlys, og jeg vil gå så langt som at kalde det her et markant gearskifte indenfor foodservice, siger han.

Danish Crown overtager Leivers Brothers Ltd med øjeblikkelig virkning, da opkøbet ikke kræver konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1