23948sdkhjf

Food by Coor lander ni kantiner hos Skat

Millionaftale skyldes blandt andet fokus på fibre, fedt og sundhed generelt

Food by Coor, der er en del af facility management-leverandøren Coor, har sikret sig ni nye kantiner i Jylland og på Fyn via en aftale med Skat.

Fra 1. april skal Food by Coor således drive Skats kantiner i Middelfart, Odense, Horsens, Tønder, Ringkøbing, Herning, Aarhus, Aalborg og Hjørring. I alt får cirka 3.000 Skat-medarbejdere dermed tilbudt frokost og mødeforplejning fra Food by Coors.

- Det er en stor sejr at have vundet ni store jyske og fynske kantiner på et så konkurrencepræget marked. Skat begrundede deres valg af os som deres nye kantineleverandør ud fra parametrene konkurrencedygtig pris, nøje beskrevne arbejdsprocedurer og innovativ tankegang, nævner Søren Kanne, divisionschef for Food by Coor i Danmark, i en pressemeddelelse.

Fire år i første omgang
Ifølge Food by Coor lagde Skat specielt vægt på, at de 10 kostråd bliver fulgt, og at der fokuseres på fibre, fedt og sundhed generelt.

Alle ni Skat-kantiner i Jylland og på Fyn vil få bronzecertificering i økologi, hvilket betyder 30-60 procent økologi på alle områder.

Aftalen med Skat  løber i fire år og med mulighed for to års forlængelse. Årsvolumen er i omegnen af 20 millioner kroner med potentiale for stigning som følge af fletre medarbejdere hos Skat, påpeger Food by Coor i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079