23948sdkhjf

Rynkeby siger farvel til topchefen

Jørgen Dirksen stopper hos Rynkeby Foods efter 17 år

Efter 17 år i spidsen for Rynkeby Foods har Jørgen Dirksen besluttet at forlade den kendte juiceproducent.

Jørgen Dirksen fortsætter dog nogle måneder endnu, ikke mindst for at hjælpe med at finde sin efterfølger som CEO for Rynkeby, ligesom han vil sikre virksomheden og efterfølgeren en smidig og god overdragelse, oplyser Rynkeby Foods i en pressemeddelelse.

- Jørgen Dirksen efterlader et stærkt Rynkeby, der på alle måder er stærkere, større og mere fremtidssikret. Omsætningen er mere end fordoblet, overskuddet er mangedoblet, og der er foretaget betydelige investeringer i udviklingen af nye produkter og i udviklingen af produktionen i Ringe.

- Rynkeby er i dag ikke bare en af Danmarks største fødevarevirksomheder, men med Team Rynkeby Fonden også en af Danmarks største og mest kendte velgørende organisationer, hedder det i pressemeddelelsen.

Rynkeby Foods blev i foråret 2016 købt af den tyske Eckes-Granini Group, og den handel har tilsyneladende haft betydning for topchefens beslutning:

- Med opkøbet er produktionen i Ringe blevet styrket, og strategien er på plads. Rynkeby Foods A/S har aldrig været stærkere, og dermed føler Jørgen Dirksen, at tiden er den rette til, at en ny CEO kan føre Rynkeby videre, konstaterer virksomheden.

Fortsætter hos Team Rynkeby
Jørgen Dirksen vil også sikre at hjertebarnet, Team Rynkeby Fonden, kommer sikkert videre. Han fortsætter i første omgangsom formand for fondens bestyrelse, men vil med tiden blive afløst af den nye CEO for Rynkeby Foods.

Team Rynkeby er siden etableringen i 2012 vokset til at blive verdens største velgørenhedscykelhold med cykelhold i hele Skandinavien.

62-årige Jørgen Dirksen, der kom til Rynkeby efter fem år hos chokoladevirksomhedens Toms, er engageret i en række virksomhedsbestyrelser - et engagement, der nu bliver mere tid til.

Jørgen Dirksen er formand for branchefællesskabet DI Fødevarer og er bestyrelsesmedlem i DIs hovedbestyrelse samt bestyrelsesmedlem i den europæiske fødevarebrancheforening FoodDrinkEurope.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094