23948sdkhjf

Viborg Bryghus satser nationalt

Med to nylanceringer og en juleøl er Viborg Bryghus klar til at komme på Danmarkskortet.
Viborg Bryghus har netop lanceret Gangbar Lager, som produceres i samarbejde med Muskelsvindfonden, og Brew for Beef, der er en øl, der skal nydes til godt oksekød som alternativ til rødvin. Denne øl er produceret i samarbejde med Friland, oplyser Viborg Folkeblad.

- Både med hensyn til Gangbar Lager, Brew for Beef og vores populære Mageløs Økologisk, vil vi gøre en seriøs indsats for at dele disse produkter med ølelskere i resten af landet. Det er nemlig produkter, som har lidt mere i flasken end bare godt øl, idet de hver især også har et godt budskab, som rækker ud over lokalområdet, siger bestyrelsesmedlem i bryghuset, Thomas Sørensen.

Og herudover melder bryghuset sig klar med årets julebryg, Jule Bock, der kan smages for første gang den 30. oktober.

Kilde: Viborg Folkeblad

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125