23948sdkhjf

Minister vil skabe verdens vigtigste madtopmøde

Ambitionerne får et hak opad i år på World Food Summit

I august samles politikere, kokke, eksperter, bloggere og fødevareproducenter fra hele verden til "World Food Summit - Better Food for More People" i København.

Det er andet år i træk, miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen inviterer til internationalt madtopmøde i København, og ambitionen er at skabe verdens vigtigste madtopmøde.

Topmødet i dagene 23.-25 august  har et globalt mål om blandt andet at begrænse madspild og øge fødevaresikkerheden gennem gastronomien.

- Vi sigter endnu højere i år med "World Food Summit – Better Food for More People".  Invitationerne er sendt ud, og deltagerlisten begynder allerede at se interessant ud, siger Esben Lunde Larsen i en pressemeddelelse.

På selve topmødet vil cirka 120 politikere, kokke, bloggere og fødevarevirksomheder fra hele verden deltage. De skal blandt andet diskutere, hvordan gastronomien kan være med til at begrænse madspild, oplyse bedre, skabe højere fødevaresikkerhed og i det hele taget italesætte den kulinariske diversitet.

I år bliver der også inviteret studerende med. De skal parallelt med selve topmødet komme med bud på  løsninger til de samme problemer, som diskuteres på topmødet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125