23948sdkhjf

Fødevarefolk i Løkken går sammen

Netværket "Smag på Løkken" vil udvikle kulinariske oplevelser
Fødevarenetværket "Smag på Løkken" lanceres på Forårsmessen i Løkken Idrætscenter i weekenden.

Medlemmerne af det nordjyske netværk har alle medvirket i udviklingsforløbet "Kystbyer i vækst" gennem Hjørring Kommune og Visit Nordjylland. Som en del af forløbet blev der udviklet et koncept for etablering af et fødevarenetværk i Løkken - et koncept, som størstedelen af deltagerne har valgt at føre ud i livet.

Netværket består af følgende virksomheder: Bolcheriet Løkken, Slagter Dyrby, Iskompagniet, North Shore Surf Food, Løkken Bryghus, Restaurant Løkken Badehotel, Kodals Bageri & Café og Café Frandsen.

Formålet med netværket er "at samle kvalitetsbevidste restauratører og stolte fødevarehåndværkere i et forpligtende branchesamarbejde og sammen sætte Løkken som fødevaredestination på dagsordenen".

- I netværket fokuserer vi på at arbejde sammen som kollegaer frem for at være konkurrenter. Vi er et netværk af ildsjæle, der har det til fælles at vi brænder for at skabe og udvikle kulinariske oplevelser i Løkken - til glæde for byens beboere og gæster, lyder det fra netværket.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094