Julie kåret som den bedste i fødevareindustrien
Julie Gudmandsen, der er i gang med uddannelsen til gourmetslagter på Danmarks Slagteriskole ZBC i Roskilde, har igen vist sig at være en meget talentfuld elev.
Tidligere på året deltog hun i DM i Skills og blev nummer fire, og nu har hun vundet titlen ”The Best Food Industry Worker 2017” som Danmarks repræsentant ved konkurrencen i Litauen.
Juryen havde Julie Gudmandsen som en meget klar vinder af den internationale konkurrence, hvor elever fra slagterfaget konkurrerer. De deltagende lande var Hviderusland, Ukraine, Litauen, Letland og Danmark.
- Alt gik, som det skulle, og jeg er virkelig glad og stolt over, at jeg blev kåret som vinder. Når jeg deltager i konkurrencer, går jeg altid efter sejren, og jeg var lidt nervøs for, hvad de syntes om det, jeg lavede. Men de kunne heldigvis godt lidt det, fortæller Julie Gudmandsen i en pressemeddelelse fra ZBC.
Nytænkende og kreativ
Hun er til daglig i lære hos Mad med Mere i Køge, når hun ikke går i skole på ZBC i Roskilde.
Faglærer Kenneth Lund Hansen, der var i Litauen som støtte gennem konkurrencen, er meget imponeret:.
- Julie formåede at være nytænkende og kreativ i sit arbejde. Hun klarede alle discipliner flot og stort set uden fejl, konstaterer han.
Vinderen afvikler efter traditionen den næste konkurrence, så Danmarks Slagteriskole ZBC skal være vært næste år.