23948sdkhjf

Coop har købt halvdelen af Catering Danmark

Vil ind på det hastigt voksende måltidsmarked

Catering Danmark, der leverer festmad, måltidskasser og frokostordninger, er Catering Danmark, er delvist blevet solgt til Coop.

Sælgeren, Færch & Co. Kapital, vil fortsat eje halvdelen af selskabet, som har cirka 130 medarbejdere og en omsætning på over 200 millioner kroner, oplyser Coop i en pressemeddelelse.

Ifølge Coop er formålet med investeringen at udvide udbuddet af færdige måltidsløsninger til hverdag og fest over hele Danmark.

Flere og bedre tilbud
– Danskernes madvaner er under hastig forandring. En stadig større andel af måltiderne bliver enten spist på restaurant, som take-away, som måltidsløsninger købt i supermarkedet eller leveret direkte til hjemmet. Med denne investering vil vi stærkere ind på det marked og udvikle flere og bedre tilbud til forbrugere, der både vil have kvalitet og nemmere løsninger, siger koncerndirektør Jens Visholm fra Coop.

Catering Danmark står bag Kokkens Hverdagsmad, Kokken & Co., Kokken & Jomfruen, Brunchtid og Smageriet.

Catering Danmark blev sidste år købt af Lone Færch og sønnen Bjarke Færch, der har en større formue fra familiens tidligere medejerskab af Skandinavisk Tobakskompagni og Færch Plast. Sælgeren var dengang Henrik Nygaard, der har brugt 25 år på at opbygge virksomheden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079