23948sdkhjf

Bodylab nu med egen chokoladefabrik

En halv millioner kroner nok til at gå i gang i Hadsund

En ny chokoladefabrik er på plads i Hadsund, hvor Bodylab Nutrition har udvidet produktionen, så den nu også omfatter proteinrig chokolade uden tilsat sukker.

Virksomheden, der de seneste år er vokset voldsomt, har fået succes med at udvikle og producere kosttilskud og berigede fødevarer, såkaldte fit lifestyle-produkter. I forvejen var proteinrigtigt chokoladepålæg med på produktlisten, men det bliver fremstillet hos en lønproducent, så chokoladeudstyret er helt nyt i Hadsund.

- Vi har bygget et ekstra produktionslokale særligt til chokoladeproduktionen. Vores udstyr er relativt lavpraktisk, så det har kun kostet under en halv million kroner, fortæller ejer og direktør Rasmus Thorup Andersen til Food Supply.

Produktionen er skudt i gang med en påskehare uden tilsat sukker og med et proteinindhold på cirka 20 procent.

- Enestående på markedet
- Vi har brugt rigtigt mange ressourcer på at knække koden til fremstilling af chokolade, der udover at have et højt indhold af protein og er uden tilsat sukker også rent konsistens- og smagsmæssigt kan måle sig med helt traditionel mælkechokolade. Ingen andre på markedet har lavet noget tilsvarende, konstaterer Rasmus Thorup Andersen.

- Med vores nuværende udstyr kan vi producere omkring 2.000 chokoladeplader om dagen, da der er meget manuelt arbejde forbundet med produktionen. Det er ikke voldsomt i forhold til potentialet, men vi har allerede step to klar, så vi kan automatiserede store dele af processen og derved øge kapaciteten markant, tilføjer han.

Bodylab har ifølge direktøren rundet en omsætning på et trecifret millionbeløb efter at være vokset med 40 procent det seneste år.

Påskeharen kan allerede nu købes på Bodylab.dk, i Fitness World og i diverse helse- og fitnessbutikker.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078