23948sdkhjf

Newdan-ægtepar er nu under Carmos hat

Ægteparret Bentzen opgiver deres egen fjerkrævirksomhed
Ægteparret Klaus Bentzen og Susanne Fogh Bentzen, der med deres Aalborg-baserede fjerkrævirksomhed Newdan har årelang erfaring i fødevarebranchen, har taget en stor beslutning: De har lukket Newdan og er skiftet til jobs hos en anden fødevareleverandør i Aalborg-området, Carmo Food Nordic, tidligere kendt som CM Food.

Det oplyser Carmo Food, som mandag gjorde plads til de nye fjerkræspecialister.

Klaus Bentzen og Susanne Fogh Bentzen har i mange år været tradere, der købte og solgte, hvad der bedst betalte sig - også lamme- og svinekød og andre fødevarer. Men de sadlede om i 2015 og blev udelukkende bindeled mellem den danske dagligvarebranche og tre af Europas helt store producenter af kylling, kalkun, ænder og gæs: Tysk-hollandske Plukon, der leverer kylling, tyske Heidemark, der leverer fersk kalkun, og franske Procanar, som er leverandør af andeprodukter, gås og frossen kalkun.

- Med Susanne og Klaus´ tiltræden hos Carmo Food Nordic ser vi frem til at kunne videreudvikle vores stærke fundament af respekterede og dygtige leverandører. Dette er en oplagt mulighed for at kunne give vores mange kunder i hele Skandinavien en endnu bedre service, siger Ejner Sørensen, der er administrerende direktør for Carmo Food Nordic.

Overtager leverandørerne

Både Klaus Bentzen og Susanne Fogh Bentzen har cirka 25 års erfaring i fødevarebranchen, blandt andet fra Coop, Royal Greenland, Emborg Foods og Rose Poultry.

- Vi har kendt CM Food og sidenhen Carmo Food i over 25 år, og vi har altid haft en rigtig god relation. Vi glæder os derfor meget til samarbejdet med vore 39 nye kollegaer og ser frem til at kunne komme endnu bredere ud til det skandinaviske marked, konstaterer ægteparret i en pressemeddelelse.

Carmo Food Nordic oplyser, at virksomheden overtager alle Newdans leverandører og kunder, og at
Carmo Food Nordic dermed bliver blandt Skandinaviens største leverandører af kød-, fjerkræ- og dybfrostprodukter til detail, foodservice og industri.

Parterne ønsker ikke at oplyse, om Carmo Food kort og godt har købt Newdan, eller at give oplysninger om, hvorfor ægteparret har valgt at lukke virksomheden og skifte til jobs hos Carmo Food.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062