23948sdkhjf

Kronprinsesse Mary åbner Arlas globale innovationscenter

Hun klipper snoren og bliver præsenteret for fremtidens fødevarer
Når Arla tirsdag 16. maj åbner døren til sit helt nye innovationscenter i Aarhus, bliver det med Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary som gæst.

Hun kommer for at stå for den officielle indvielse af centeret, hvor Arla vil skabe fremtidens mejeriprodukter i samarbejde med kokke, forskere, uddannelsesinstitutioner, kunder og forbrugere.

Efter at have klippet snoren bliver kronprinsessen vist rundt på centret for at se eksempler på, hvordan Arla vil udvikle de nye fødevarer.

Fakta om Arla Innovation Center
• 10.000 m2 i Agro Food Park i Skejby ved Aarhus

• Arbejdsplads for 150 Arla-medarbejdere fra hele verden

• Særligt område - Consumer House - hvor forbrugere og Arla-medarbejdere kan arbejde sammen om udvikling og test af nye produkter

• Pilotmejeri med 50 forskellige maskiner

• Det mest avancerede laboratorieudstyr inden for mejeriinnovation.

• Har kostet 270 millioner kroner at opføre


- Vi er utroligt stolte over, at Kronprinsesse Mary indvier Arlas innovationscenter. Kongehuset har altid spillet en vigtig rolle i promoveringen af dansk fødevareindustri. Kronprinsessens deltagelse er med til at understrege, hvor vigtig dagen er – ikke alene for Arla, men også for den danske mejeribranche og danske landmænd,siger Arla-topchef Peder Tuborgh i en pressemeddelelse.

Åbningsceremonien forventes at have 500 deltagere.

Arlas Innovationscenter ligger i hjertet af en af verdens største fødevareklynger,hvor virksomheder og forskningsaktiviteter inden for fødevarer er samlet i det nordlige Aarhus.

- Ved at lægge vores innovationscenter i Aarhus placerer Arla sig midt i et af verdens absolut stærkeste netværk af virksomheder og forskning på fødevareområdet, som vi nu får meget bedre mulighed for at invitere indenfor, siger Peder Tuborgh.

- Vi er overbeviste om, at vores globale innovationscenter vil accelerere udviklingsmiljøet, og vi håber, at det bliver et fyrtårn, der vil trække endnu flere internationale virksomheder og forskningsinstitutioner til. Det bliver et stort aktiv for Arla og vores andelshavere samt hele den danske fødevareklynge, tilføjer han.






Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062