23948sdkhjf

Det sker: Mød kriseknuserne i fødevareindustrien

Tirsdag den 23. marts kan interesserede blive klogere på hvorledes en række af Danmarks fødevareproducenter har skabt ny vækst og fremgang i krisen.
Fødevareklubben og Dansk Fødevare Forum er den 23. marts 2010 vært ved mødet "Kriseknusere - hvordan?" på Hopballe Mølle i Jelling.

Her vil en række af Danmarks fødevareproducenter løfte sløret for, hvordan det er lykkedes for dem at skabe vækst og fremgang i krisetider.

På selve dagen vil senior makroanalytiker fra Jyske Bank, Kim Fæster taler om den globale og danske økonomi efter krisen. Derudover ser dagens program således ud:
  • Modgåelse af krisens virkninger i praksis v/ Adm. direktør, Mads Quistgaard, Crispy Food og Nakskov Mill.
  • Easyfoods vej gennem krisen v/ Managing Director, Flemming Paasch, Easy Food.
  • DayCatch Greenland: Ekspansion og resultatfremgang i krisetider v/ Adm. direktør, Charles Kastberg Christensen, DayCatch Greenland.
Yderligere informationer og mulighed for tilmelding findes på Dansk Fødevare Forums hjemmeside

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125