23948sdkhjf

Kødvirksomhed får hæderspris

Himmerlandskød A/S blev hædret på Farsø Erhvervsråds generalforsamling.
Et af højdepunkterne på generalforsamlingen i Farsø Erhvervsråd er overrækkelsen af rådets erhvervspris.

Modtagen i år var Himmerlandskød A/S.

Virksomheden har i dag knap 40 medarbejdere og beskæftiger sig med opskæring og salg af kalve- og oksekød.

100 procent sporbarhed
Virksomheden har til huse i det tidligere mejeri Farsø.

Produktionsudstyret er et af verdens mest moderne opskæringsanlæg, som muliggør 100 procent sporbarhed direkte fra dyret hos landmanden til den enkelte opskæring ligger i køledisken.

Bag Himmerlandskød A/S står slagteriet Hjalmar Nielsen A/S og DLK Århus A.m.b.a.

Virksomheden leverer blandt andet kød til Friis Modern Steakhouse i Aalborg, som gourmetkokken Morten Kok Nielsen står bag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063