23948sdkhjf

Skub-op-is: Co-Ro bygger nyt, stort innovationscenter

Den globale læskedrikproducent udvider med et "powerhouse" i Danmark
Succesvirksomheden Co-Ro, der står bag frys selv-isen Sun Lolly og kendte læskedrikke som Sunquick og Suntop, bygger nyt hovedkontor og innovationscenter i Frederikssund.

Der bliver tale om et samlingspunkt for den internationale organisation, for viden, produkter og innovation, fastslår Co-Ro i en pressemeddelelse. Det markante byggeri på cirka 4.000 kvadratmeter er designet af Henning Larsen Architects.

Co-Ro ønsker ikke at afsløre detaljer om prisen, men oplyser til Food Supply, at der er tale om "et større tocifret millionbeløb".

- Vi bygger et innovationscenter. Jeg vil kalde det et "powerhouse", hvor innovation kommer helt ind i hjertet af virksomheden – rent bogstaveligt, da alle kan se direkte ind vores nye innovation lab, fortæller Søren Holm Jensen, Co-Ros administrerende direktør.

I dag er virksomhedens danske og globale funktioner spredt på et stort område i Frederikssund, med store afstande mellem afdelinger. Det nye byggeri skal danne rammen om udvikling af nye produkter til de 80 markeder, Co-Ro har rundt om i verden.

- Det nye byggeri giver os rammerne for en moderne arbejdsplads, hvor vi samler afdelinger og funktioner, for at sikre tæt samarbejde på tværs af for eksempel marketing og innovation. Vi sætter altså fuld kraft på produktudvikling, så vi i de kommende år kan lancere en masse nye, spændende produkter samt gå ind i flere nye markeder, fortæller Søren Holm Jensen.

Oval bygning
Hovedkvarteret skal opføres i forbindelse med Co-Ros eksisterende bygninger i Frederikssund. En oval bygningskrop med tre etager kobler sig på en eksisterende administrationsbygning, hvor hovedindgangen i dag er placeret.

Bygningens primære funktion, laboratorierne, er placeret i et dobbelthøjt rum på første sal. Fra mezzaninen på anden sal, hvor marketing er placeret, er der udsigt over laboratoriet. I stueetagen placeres en kantine og et åbent auditorium til brug ved for eksempel produktpræsentationer. De øvrige kvadratmeter bliver fleksibelt indrettet til administrative formål.

Byggeriet ventes at være klar til brug i slutningen af 2018.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094