23948sdkhjf

FoodService Danmark overtager to fiskefirmaer

Dagrofa i nyt strategisk opkøb, denne gang i Nordjylland
FoodService Danmark, som er en del af dagligvarekoncernen Dagrofa, har købt en majoritetspost i den nordjyske fiskegrossist Strandby Fisk, der samtidig overtager den anerkendte skærestue og fiskeeksportør Rasmus Clausen & Sønner.

Det oplyser Dagrofa i en pressemeddelelse.

FoodService Danmark er leverandør af fødevarer til den danske foodservicebranche, som serviceres med især ferskvarer. I sidste uge købte FoodService Danmark det fynske slagteri Grambogård, og det aktuelle opkøb af Strandby Fisk og Rasmus Clausen & Sønner er endnu et vigtigt skridt i ambitionen om at blive den foretrukne fødevarepartner Danmarks professionelle køkkener, konstaterer koncernen.

- Vi har ledt længe efter det helt rigtige opkøb inden for fisk, som er den sidste ferskvarekategori, hvor vi har manglet vores eget specialistselskab. Det får vi i den grad med disse opkøb, som med egen fiskeopskæring, yderst på havnekajen i det traditionsrige fiskermiljø i Strandby, giver os præcis den unikke kompetenceplatform og høje kvalitetsstandard som vi har søgt, siger FoodService Danmarks administrerende direktør, Christian Jørgensen Storinggaard.

Direktører fortsætter som medejere
Hos Strandby Fisk fortsætter administrerende direktør Kenneth Kajgaard og salgsdirektør Gustaf Olafsson som medejere.

- Strandby Fisk er en virksomhed, som holder fast i det gamle håndværk, hvor alle vores fisk bliver håndskåret og nøje udvalgt på fiskeauktionen hver morgen. Kvalitet, service og friskhed er nogle af vores nøglemærker. Derfor er vi overbeviste om, at samarbejdet med FoodService Danmark og deres mange kvalitetsbevidste kunders krav til friske råvarer er et perfekt match for fremtiden, siger Kenneth Kajgaard.

Overtagelsen af Strandby Fisk og Strandby Fisks samtidige overtagelse af Rasmus Clausen & Sønner træder i kraft 1. august.

Ifølge Christian Jørgensen Storinggaard satser FoodService Danmark på inden længe at gå i gang med at udbygge faciliteterne i Strandby.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093