23948sdkhjf

Arla bygger om for 60 millioner kroner i Troldhede

Der bliver også behov for nye medarbejdere
Mejerikoncernen Arlas beslutning om at lukke ostemejeriet Lillebælt Mejeri ved Fredericia i 2019 kommer i høj grad Arla-mejeriet Troldhede ved Videbæk til gode.

Lillebælt Mejeris årlige produktion af 2.500 ton hvidskimmelost bliver flyttet fra Lillebælt til Troldhede, og det medfører både ombygning og flere medarbejdere i Videbæk, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

- Vi har ikke helt overblik over, hvor meget der skal laves om endnu, men det bliver en investering omkring 60 millioner kroner. Det tager tid at sikre den samme kvalitet som i Lilebælt, men vi regner med at være klar i begyndelsen af 2019, siger presseansvarlig hos Arla Food Åse Andersson til dagbladet.

Hun har endnu ikke overblik over, hvor mange nye medarbejdere, der bliver tale om - men blandt dem vil sandsynligvis være nogle af de 66 nu fyrede medarbejdere fra Lillebælt-mejeriet.

Der produceres i forvejen skimmelost i Troldhede, og om halvandet år bliver den nuværende Lillebælt-produktion med seks oste af mærket Castello tilføjet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078