23948sdkhjf

Odense Street Food klar til at åbne

1. september går det løs på havnen
De har tumlet med planerne længe, og nu har folkene bag Odense Street Food sat dato på åbningen af Odenses nye madmarked: Det sker 1. september i Storms Pakhus på havnen, fortæller TV2 Fyn.

Den 3.000 kvadratmeter store tidligere trælasthal bliver fyldt med streetfood-boder, der tilbyder både frokost og aftensmad, og der bliver også mulighed for at købe øl, vin og drinks i seks barer.

- Gadekokkene skal skabe spændende, gastronomiske oplevelser, men deres forretning skal også udvikle sig og blive bæredygtig på langt sigt rent driftsmæssigt, så der bliver skabt nogle sunde forretninger, som kan bidrage til jobskabelse og vækst, siger direktør Bjørn Hentze, der står bag det nye madmarked i Storms Pakhus, til tv-stationen.

Også i Odenses centrum er et nyt initiativ, Arkaden Food Market med 26 boder, på vej. Det bliver med et mix af spisesteder og friske fødevarer i stil med Torvehallerne i København, mens Odense Street Food på havnen vil minde mere om et klassisk streetfoodmarked med containere og en stemning a la Papirøen i København, nævner TV2 Fyn.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.85