23948sdkhjf

Københavnsk madfestival ruller sig ud

Masser af topkokke er med på omfattende program
I dag og de kommende ni dage ruller Copenhagen Cooking & Food Festival sig ud i København, hvor hundredvis af events vil fokusere på mad og madoplevelser.

En lang række internationale topkokke har meldt deres ankomst, og de kan opleves i aktion ved alt lige fra eksklusive pop-up-middage til hotdog-konkurrencen Top Charity, som arrangørerne kalder det uofficielle VM i hotdog. Konkurrencen foregår på mandag på Israels Plads.

Nogle af de kendte, udenlandske kokke dukker op for at kaste glans over københavnske restauranter - eksempelvis kan køkkenchef og medejer Rasmus Kofoed på Geranium på søndag præsentere to kvindelige kokke, der tilsammen har fem Michelin-stjerner: Anne-Sophie Pic kommer med tre stjerner fra franske Maison Pic, og Domique Crenn har opnået to stjerner hos Atelier Crenn i San Francisco.

Sammen vil de på Geranium skabe en "once in a lifetime-menu" med afsæt i de idéer, de hver især arbejder med på deres Michelin-restauranter.

Copenhagen Cooking & Food Festivals program indeholder også blandt meget andet en stribe arrangementer i Torvehallerne, hvor der eksempelvis er pølseudstilling, pizzaskole og krebsegilde.

Et af festivalens hovedpunkter bliver det internationale fødevaretopmøde ”World Food Summit - Better Food for More People”, der bliver holdt 24.-25. august med fødevareminister Esben Lunde Larsen som vært. Topmødet fokuserer på de udfordringer, der er på den globale fødevaredagsorden.

De samme to dage er der premiere på Bite Copenhagen - Danmarks nye, internationale fødevareudstilling, der foregår i Forum.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078