23948sdkhjf

Ny event i Danmark: Madiværksættere møder investorerne i Aarhus

Når "European Food Venture Forum" foregår i Aarhus fra onsdag til torsdag, mødes 36 succesfulde fødevareiværksættere fra hele Europa.

Det er Europas første såkaldte venture-forum for fødevaresektoren i Aarhus, hvor 36 højvækstvirksomheder fra hele Europa dyster om at få investorernes opmærksomhed.

Deltagerne i forummet er blevet udvalgt på baggrund af deres forretningsmæssige, teknologiske, og investeringsmæssige potentiale samt team-erfaring og position på markedet.

Arrangøren Dorte Wiene glæder sig over at mange danske virksomheder er blevet udvalgt, men undrer sig over, hvor få danske investorer, der er klar til at investere i dem.

- Vi er glade for at kunne præsentere alle disse europæiske fødevarestartups i Aarhus, og det er dejligt at en god del er danske. Det viser at innovationen trives godt i Danmark. Men det er paradoksalt, at Danmark som fødevareland ikke investerer mere i danske fødevarestartups. Vi kan se, at de udenlandske fonde snupper de danske startups, fordi de danske fonde er for tilbageholdende, siger arrangør Dorte Wiene fra Tech Tour.

Deltagerne kan pitche under Venture Academy og få feedback fra et ekspertpanel af coaches bestående af investorer og brancheeksperter – inden de præsenterer deres virksomheder over for nogle af de mest anerkendte europæiske venturekapitalister og investorer fra internationale virksomheder den efterfølgende dag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079