23948sdkhjf

Andeslagteriet i Struer satser på slow cooking

Har investeret i udstyr til confiterede produkter
På andeslagteriet i Struer er indehaver Martin Daasbjerg klar til at satse benhårdt på at få produktionen op i gear. Han regner med i denne uge at gå i gang med at bruge egne kogeskabe til at lave confiterede produkter, skriver Dagbladet-Holstebro-Struer.

Martin Daasbjerg åbnede Danmarks eneste andeslagteri for to år siden under navnet Dansk And, men det gik konkurs i februar i år. Med et nyt selskab, Dansk Andeudvikling, overtog han slagteriet i marts, og nu er han klar til for alvor at gå ind på markedet for såkaldt slow cooking. Hidtil har Struer-virksomheden fået confiteret produkter uden for huset, men kan altså nu gøre det selv.

- Vi kommer med et produkt, som, vi ved, smager fantastisk godt. Det er letsaltet og virkelig mørt, for det har fået lang tid, siger Martin Daasbjerg til dagbladet.

Han oplyser også, at der er investeret millioner i udstyret allerede inden Dansk Ands konkurs. Nu er det så klar til at blive taget i brug.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.898