23948sdkhjf

Stærkt dansk krydderi på Anuga FoodTec

Cirka 70 danske maskin- og teknikproducenter til fødevareindustrien er med på stor messe i Køln

Der kommer et solidt drys dansk krydderi i den samlede messe-menu, når der skrues op for årets udgave af Anuga FoodTec i Køln i dagene 20.- 23. marts.

Messen foregår hvert tredje år og er målrettet de globale fødevareproducenter og deres leverandører, og omkring 70 danske virksomheder er med på messen. 

I 2015-udgaven af messen var 45.000 besøgende fra 139 lande med på de fire messedage, hvor 1.500 udstillere satte fokus på de seneste udviklinger inden for fødevareforarbejdning, fødevareemballage, sikkerhed og analyse, fødevareingredienser og service.

Samme scene er sat i år. 

Cabinplant, som leverer procesløsninger til fødevareindustrien, er med i det danske udstillerfelt og er klar med tre store nyheder på Anuga FoodTec.

Det gælder dels en enkel løsning til at overvåge ydelse og indsamle relevante data til optimering af proceslinjer, dels en automatisk “Sausage Depositor", som reducerer det manuelle arbejde signifikant, og dels en "Continuous Liquid Filler" med præcis højhastigheds-påfyldning af væsker med små partikler i dåser, glas etc.

Fra kaos til trimmet pakning 
Når det handler om pakning af pølser, så foregår det i følge Cabinplant normalt på arbejdskraft-intensive anlæg, hvor operatørerne sørger for, at pølserne ligger på rad og række, klar til at blive pakket. Den rolle kan Cabinplants Sausage Depositor nu overtage, grundet den skånsomme håndtering og hurtig tilpasning til forskellige pølsetyper og pakningsstørrelser.

Sausage Depositor’en kan anvendes til pølser, cocktailpølser, kødboller eller tilsvarende produkter. Den ensretter effektivt pølser og kan håndtere flere lag af produkter og i forskellige størrelser. En særligt nænsom og vibrerende løsning sorterer og fører pølserne frem. Det reducerer antallet af pølser, der går i stykker, til næsten nul mod normalt fem procent spild med traditionelle pakkesystemer.

Michael Falck Schmidt, salgsdirektør hos Cabinplant, oplyser, at den nye Sausage Depositor med fordel kan kombineres med Cabinplants multihoved-vejesystem. Det resulterer i en betydelig reduktion i den såkaldte give-away, det vil sige de ekstra gram som producenten tillader i hver pakning for at være sikker på, at vægten altid er over den deklarerede vægt på etiketten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109