23948sdkhjf

Køkkenchefen blev juicemester

- Det er meget, meget spændende at være udvikler, siger Leslie Jørgensen, der har ansvar for Rynkebys Bramhults-serie

Han har let til smil, og han kan godt lide at lave det, han laver.

Leslie Lundehøj Jørgensen, 45 år, er produktudvikler hos Rynkeby Foods. Han har ansvaret for Rynkebys Bramhults-serie af friskpressede juicer, først og fremmest appelsinjuice. Det er ham sammen med kvalitetsafdelingen, der sørger for, at der bliver brugt den rigtige blanding af appelsiner fra flere kontinenter til at give en rig appelsinsmag til juicen.

Han er uddannet kok og arbejdede i en årrække på flere kendte restauranter, blandt andet Kolding Fjord, og han blev køkkenchef for restauranten på Grand Hotel i Odense i en ung alder.

- Jeg arbejdede seks-syv år som udlært kok. Så stiftede jeg familie, og jeg fik også lyst til at prøve noget andet. Derfor startede jeg på uddannelsen til procesteknolog, fortæller han.

Uddannelsen førte til udviklerjobs først hos Mac Baren Tobacco og siden hos Rynkeby Foods.

- Det er meget, meget spændende at være udvikler. Jeg har berøring med produktion, markedsføring, salg og indkøb. Så jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg har skiftet løbebane.

- Jobbet her passer også godt med min kokkebaggrund. Jeg har en god viden om, hvilke smage, der spiller godt sammen, som jeg kan bruge i jobbet, siger Leslie Jørgensen.

Ud over den friskpressede Bramhults-serie, så er han også udvikler på Go’ Morgen-produkterne og på en række limonader.

- Jeg har blandt andet udviklet en agurkelimonade og en passion-mango-limonade, som vi snart lancerer på det svenske marked.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078