23948sdkhjf

Tema 11: Tulip kommer gennem nøglehullet

Der er nye lækre og nøglehulsmærkede produktnyheder på menuen, når Tulip Foodservice deltager i TEMA 2011 i Bella Centret.
En række nye produkter er i fokus, ved Tulip Foodservices stand på TEMA 2011. Her præsenterer Tulip nemlig nogle af virksomhedens nye spændende nøglehulsmærkede pålægsprodukter i form af blandt andet grillet kalkun, kalkun med paprika og kalkun med karry. Alle varianter er selvfølgelig skåret af hele stykker brystkød og smager himmelsk.

Derudover bidrager Tulip Foodservice med en original spansk Serrano skinke i fine silketynde skiver, ligesom der præsenteres forstegte og saftige panerede karbonader af hakket svinekød samt forstegte panerede krebinetter fremstillet af hakket kalve- og ungtyrekød. Besøgende på Tulips stand kan også se frem til at smage en Middags skinkemedister kogt, stegt og afdrejet på 60gram. Alle varianter er klar til servering efter tilberedning i ovn eller på panden direkte fra frost.

Tulip Foodservice er også klar med en udvidelse af frikadellesortimentet i form af lækre fedtfattige mini kyllingefrikadeller, der selvfølgelig er forsynet med nøglehulsmærket, så man roligt kan spise en ekstra delle.

Udover Tulip Foodservice vil også GØL- Fast Food være med på messen til at præsentere årets pølsenyheder. De tæller blandt andet en ny kryddergrill med chili, der kan få voksne mænd til at græde, ligesom de kan løfte sløret for den nye og sundere ”Greendog”, hvor pølsen blot indeholder 14% fedt.

Også Steff-Houlberg er til stede i Bella Centret, og her er der blandt andet mulighed for at høre meget mere om det spændende Steff´s Place koncept, som Tulip i disse måneder er i gang med at brede ud i hele landet.

Du kan besøge Tulip på standnr. C4-005
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.092