23948sdkhjf

Bodylab solgt mens chefen var på Nibe Festival

Norsk koncern har overtaget den nordjyske millionsucces
Nordjyske Bodylab, der producerer og sælger kosttilskud og berigede fødevarer, er blevet solgt til den norske fødevarekoncern Scandza.

Hadsund-virksomhedens stifter, Rasmus Thorup Andersen, fortsætter indtil videre som direktør.

Det skriver Randers Amtsavis, som også beretter, at Rasmus Thorup Andersen fik en mail med besked om salget, da han stod midt i en koncert på årets Nibe Festival. Mailen var fra Bodylabs advokat, som kunne fortælle, at det igangværende salg af Bodylab var faldet endeligt på plads, og at køber havde underskrevet papirerne.

- Scandza har været meget interesseret i, at hele det hidtidige ledelseshold skulle forblive en del af Bodylab, og det har vi takket ja til. Jeg ville egentlig gerne have beholdt en minoritetsandel i virksomheden, men det kunne ikke lade sig gøre. I stedet har jeg indgået en attraktiv earn out-aftale med Scandza, som løber de næste tre år, siger Rasmus Thorup Andersen til Randers Amtsavis.

Hemmelig pris
Han ønsker ikke at oplyse prisen for Bodylab, der har cirka 55 medarbejdere. Men med en omsætning på 140 millioner kroner og et driftsoverskud på ni millioner kroner i 2017 er det langt fra utænkeligt, at der er tale om et trecifret millionbeløb, nævner avisen.

Den norske fødevarekoncern ejer i forvejen en markant del af det danske kagemarked i form af Bisca.

Da Rasmus Thorup Andersen stiftede Bodylab i 2003, var det for at producere proteinpulver til bodybuildere og andre sportsfolk. Siden er der kommet en lang række fødevarer til - alle sammen med øget proteinindhold. I dag tilbyder virksomheden således blandt andet smørbart, proteinrigt chokoladepålæg, proteinpandekager og sukkerfrie, proteinholdige vingummier. Sidste år blev produktionen i Hadsund udvidet med en helt ny chokoladefabrik.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078