23948sdkhjf

Brødre klar med mere dressing

Sens Food har udvidet med nye varianter
Brødrene Omar og Ali Al-farhan, der ejer dressingproducenten Sens Food i Nykøbing Mors, har tredoblet antallet af produkter fra fabrikken:

I juni sidste år lancerede de en pizzadressing med navnet Den Originale Pizzadressing, og den har nu fået selskab af to nye varianter, Den Intense Chilidressing og Den Sikre Hvidløgsdressing.

- Siden vi lancerede vores første pizzadressing for et år siden, har vi solgt 23.500 flasker af den i danske supermarkeder. Det har inspireret os til at videreudvikle firmaet og arbejde på nye produkter, siger Ali Al-farhan.

- Det danske dressingmarked har været helt dødt i rigtig mange år. Vi ser, at der blot eksisterer to-tre virksomheder, som står bag alle de dressinger, der er på markedet, tilføjer han.

De to brødre begyndte at producere deres egen dressing til detailmarkedet, efter at de havde konstateret behovet for en pizzadressing på familiens pizzeria i Nykøbing Mors.

Siden har de fået aftaler med flere store supermarkedskæder, så dressingerne nu kan findes hos både Meny, Min Købmand, Spar og Løvbjerg.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079