Det sker: Inspirationsmøde om økologisk frugt og grønt i food service
Avlere, grossister og køkkener inviteres til temamøde om dansk økologisk frugt og grønt i Foodservice sektoren d. 30. marts. Arrangørerne er GASA NORD GRØNT/DLG Food og Økologisk Landsforening.
På temamødet ser nærmere på hvilke produkter der efterspørges, hvilken kvalitetskrav der stilles, om det er muligt at producere disse i Danmark, hvordan vi får produkterne fra marken ud i køkkenerne og om økonomien kan holde.
Sidst, men ikke mindst, etableres kontakt mellem deltagende avlere og grossister. Det er derfor vigtigt, at deltagende avlere på dagen medbringer produkter: frugt, grønt, kerner, nødder eller andre beslægtede ting samt informationsmateriale.
Oplægsholderne kommer omkring hvilke tiltag der rummer størst potentiale, når der skal sælges økologi til køkkener, hvordan kantiner køber ind, hvilke udfordringer der er forbundet med økologisk frugt og grønt i foodservice samt hvilken efterspørgsel og krav møder grønt- grossister fra slutbrugerne og hvordan disse kan løses. Endeligt ses der nærmere på hvilke udfordringer totalleverandører ser ved økologisk frugt og grønt.
Temamødet afholdes d. 30 marts kl. 10-16 ved DLG/FAF Odense på Hvidkærvej 29, 5210 Odense.
Interesserede kan tilmelde sig ved at kontakte Lisette Grouleff på lg@gng.dk senest den 23. marts 2011.
Ved tilmelding skal du gøre opmærksom på, om du har produkter med, så vi kan sørge for borde til alle.