23948sdkhjf

Witt køber sig ind i Teministeriet

Virksomheden har netop købt 30% af Teministeriet – en naturlig forlængelse af firmaets sundhedsfremmende omdrejningspunkt

Det er efterhånden længe tid siden, at Witt kun havde med hvidevarer at gøre. I dag forhandler, udvikler og distribuerer Witt også emhætter og kogeplader, køkkenmaskiner, slowjuicere, robotstøvsugere og -plæneklippere, elcykler, babyudstyr og meget, meget andet.

Sundhed, helse og naturen er de seneste år blevet et nyt omdrejningspunkt for Witt. Velværeklinikken, WittClinic, med vakuumterapi, skønhedsbehandlinger og yoga samt gourmet-pop-up-restauranten, Dining in the Dome, hører eksempelvis til denne kategori.

Ligesom Teministeriet nu også gør. Teministeriet er en svensk virksomhed, som producerer special-te. Visionen er at kombinere østens gamle og velkendte te-tradition med den skandinaviske kultur, minimalisme og design.

Entreprenørånd skaber det perfekte match
Business Development Manager hos Witt, Kim Simonsen, fortæller om baggrunden for købet:

- Vi kigger altid på at udvide vores produktportefølje, og så er det naturligt at kigge på noget, der ligger i umiddelbar forlængelse af de produkter, vi allerede har i porteføljen. Vi har længe kigget efter at udvide vores portefølje til også at omhandle convenience-produkter, hvor te hører ind under, og med Teministeriet har vi fundet et perfekt match med den entreprenørånd, der kendetegner den måde, vi selv driver forretning.

- Teministeriets design og innovative tilgang til smage og kvalitet går godt i spænd med vores måde at drive forretning på, og vi glæder os til at være en del af denne virksomhed i fremtiden. Med Teministeriets fortsatte internationalisering kommer Witt med kompetencer inden for logistik og distribution, som vi kan bidrage med i den sammenhæng, tilføjer han.

Ole Johnsen, grundlægger hos Teministeriet, ser klare fordele i at Witt bliver en del af ejerkredsen.

- Vi har gennem det seneste år haft en god dialog med Witt omkring internationalisering af Teministeriet og produktudvikling og er både stolte og glade for at have fundet en løsning sammen med Witt omkring medejerskab af Teministeriet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126