23948sdkhjf

Peter Alfred, Peter Alfred, Peter Alfred og Peter Alfred

P.A. Brød har en lang familiehistorie
Når P.A. Brød nord for Vejle hedder P.A. Brød, så er det naturligvis ikke tilfældigt. Men om nogle år vil det måske være mere naturligt med Thilde Brød.

Peter Alfred Andersen åbnede første gang sin bagerbutik i Skyttehusgade i Vejle i 1899. Sønnen Peter Alfred II overtog tøjlerne i 1954 sammen med sin bror Steen Orla, og i 1979 var turen kommet til Peter Alfred II's søn, Peter Alfred III.

Sidstnævnte står stadig i spidsen for P.A. Brød, siden 2014 med sin yngste søn, Kristian, som medejer og kompagnon.

Der er også en Peter Alfred Andersen IV. Det er Peter Andersen III's ældste søn, der godt nok er uddannet bager, men som valgte en helt anden karriere.

- Han var meget klogere og dygtigere end vi andre, så han gik over i smykkebranchen, fortæller Peter Alfred III med henvisning til sønnens kæmpesucces som Pandoras topchef i England.

Peter Alfred Andersen IV har også en søn, der naturligvis hedder Peter Alfred Andersen. Han har ikke rigtig interesse i bagerbranchen, så nu hænger familiens håb på Kristian Andersens datter, fem-årige Thilde.

Peter Andersen III er ikke i tvivl om, at Thilde bør overtage hele molevitten engang ude i fremtiden - og måske kan hun så ligefrem få en søn, der kan hedde Peter Alfred.

Thildes far, Kristian Andersen, vil ikke afvise ideen.

- Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at Thilde overtager - men kun hvis markedet og virksomheden er gearet til det. Nu må vi se - når jeg er 65 år, så er hun 25, konstaterer han.







Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078