23948sdkhjf

To mejerier smelter sammen

De får nyt navn og fælles ledelse
De to mejerier Holstebro Flødeost og Holstebro Smør smelter sammen. De skal fremover have en samlet ledelse og bliver samlet under navnet Holstebro Mejeri.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer med udgangspunkt i en melding fra mejeriernes ejer, Arla Foods.

- Holstebro Flødeost og Holstebro Smør er i mange år gået forrest, når det kommer til at optimere et samarbejde på tværs af mejerier. Samarbejdet er nu så tæt, og produktionerne på mejerierne er udviklet så meget, at det giver størst mening at lægge ledelserne sammen for at styrke samarbejdet endnu mere, siger group vice president Lars Dalsgaard, der har det globale ansvar for Arla's oste- og smørproduktion, i meddelelsen.

Mejerierne ligger fysisk lige ved siden af hinanden, og de samarbejder i forvejen i flere dele af produktionen, pakningen og mælkeindvejningen.

Fortsætter samme produktion
Ifølge Arla kommer sammenlægningen ikke til at påvirke produktionen, hvor ingen stillinger "på nuværende tidspunkt" bliver berørt. Holstebro Mejeri vil således fortsætte med at producere Lurpak, Kærgården og Buko til blandt andet Danmark, Tyskland og Storbritannien.

Men begge de nuværende direktører på de to mejerier forlader Holstebro i forbindelse med sammensmeltningen: Mejeridirektør på Holstebro Smør Klaus Jeppesen overtager stillingen på Taulov Mejeri, og Claus Nielsen, der er mejeridirektør på Holstebro Flødeost, bliver direktør på Arlas mejeri i Esbjerg. Den nye mejeridirektør på Holstebro Mejeri bliver Jørgen Greve, der kommer fra en lederstilling på Taulov Mejeri.

Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer beskæftiger Holstebro Flødeost 35 funktionærer og 140 timelønnede, mens Holstebro Smør har 32 funktionærer og 168 timelønnede.

Arla Foods regner med at have den nye ledelse på Holstebro Mejeri klar 1. december.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08