23948sdkhjf

Bülows lakridser indtager Dubai

- Vi er blevet sindssygt godt modtaget
Den danske lakridsfabrik Lakrids by Johan Bülow har i denne uge åbnet en 110 kvadratmeter stor butik i et af verdens største shoppingcentre, Dubai Mall - bare et langt stenkast fra verdens højeste bygning, Burj Khalifa.

Centret i Dubai har ifølge den danske lakridskonge over 80 millioner besøgende årligt. Den nye butik er del af en international ekspansion, hvor Lakrids by Johan Bülow senest har åbnet egne butikker i blandt andet Sverige, Norge, Finland og Tyskland.

- Hos Lakrids tror vi på, at hele verden kan lære at elske lakrids. Vores ambition er at få folk til at åbne øjnene for lakrids af højeste kvalitet, og her er Dubai Mall en perfekt beliggenhed, hvor mange internationale forbrugere kommer forbi. I Dubai er lakrids som konfekture stadigvæk en ny smag og oplevelse for de fleste, men vi er blevet sindssygt godt modtaget, siger Johan Bülow.

Butikken i Dubai er udført i italiensk marmor og er møbleret med danske møbelikoner.

Et oplevelsescenter
- Vi tror meget på, at vi fortsat skal møde alle lakridsinteresserede i et univers, hvor folk kan komme ind fra gaden og både se, dufte og smage lakrids. Derfor gør vi meget ud af at skabe et oplevelsescenter, der stimulerer alle sanser og gør de besøgende klogere på lakrids.

- Her kan vi også teste, hvordan forbrugerne tager mod de nye smage, som vi hele tiden udvikler på. Eksempelvis har det vist sig, at de i Dubai er vilde med lakrids med dehydrerede rosenblade, der har en karakteristisk, parfumeret smag, konstaterer Johan Bülow.

Til BT oplyser han, at der i Dubai-butikken er få salg om dagen, men at de til gengæld er store - der er kunder, som kommer og bruger op imod 5.000 kroner ad gangen.

Lakrids by Johan Bülow har i dag 25 egne butikker verden over og sælger desuden lakrids online til hele verden. De danske lakridser er også en fast del af luksus-udvalget til flyselskabet Emirates' 1. klasse-passagerer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078