Cateringfirma overtager kantinedrift
Skal servere mad for to forskellige målgrupper
Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.
Annette Sejdenfaden åbnede cateringfirmaet, der især koncentrerer sig om tapas, for cirka to år siden. Siden da har hun fået så travlt, at hun af og til har syv mennesker til at hjælpe sig i køkkenet. En af de løst ansatte er nu blevet fastansat for at kunne være den, der trækker det tunge læs med den nye kantinedrift.
I forbindelse med, at Food by Sejdenfaden tager over, vil Annette Sejdenfaden lave en brugerundersøgelse blandt kantinens gæster.
- Det er jo både to forskellige målgrupper, der skal bespises, samt en anden type mad, vi skal servere, og derfor vil jeg foretage en rundspørge hos folk i huset. Vi byder på en snack, og til gengæld beder jeg dem om at udfylde et skema, hvor de fortæller lidt om, hvad de kan lide at spise, forklarer Annette Sejdenfaden til Viborg Stifts Folkeblad.