Gråsten Fjerkræ melder alt udsolgt
"Den fejl gør vi ikke igen"
-Vi har haft en forrygende december og har oplevet en salgsstigning på mellem 17 og 18 procent i forhold til i fjor. Vi kunne have nået det dobbelte, hvis vi i august ikke havde fejlvurderet efterspørgslen på økologiske ænder. Vi fik desværre sat gang i for lille en produktion, men den fejl gør vi ikke igen, siger bestyrelsesformand Gunder P. Jensen.
Han konstaterer, at salget af fjerkræ til jul undergår en generel ændring: I år har Gråsten Fjerkræ oplevet en stigning på 80 procent i salget af confiteret andelår og andebryst. Det er udskæringer, som er serveringsklar efter 15 minutter i ovnen.
-For at følge med efterspørgslen har vi i år måttet øge bemandingen i vores udskæringsafdeling. Vi oplever nemlig, at forbrugerne gerne vil have fjerkræ, men det skal være let og hurtigt at tilberede sammenlignet med en hel and eller gås, fortæller Gunder Jensen.