23948sdkhjf

Tusinder besøgte bager- og konditormesse

De besøgende ved Scandinavian Bakery Fair kunne se, smage og prøve, hvad bager- og konditorfaget har at byde på.
Smagsoplevelserne var mange, da fagmessen for bagere og konditorer, Skandinavian Bakery Fair blev afviklet d. 15.-16. maj i Øksenhallen I København.

For fagfolkene var der demonstration af det nyeste indenfor bageovne, melblandinger og tv-overvågningsudstyr.

Besøgende blev præsenteret for alt fra de nyeste spelt-blandinger til bageplader, wienerbrød og bryllupskager. Smagsprøverne strakte sig fra smukke cupcakes over tronende bryllupskager til knasende, sprøde italienske Foccacia-brød.

Fagets messe
Med Scandinavian Bakery Fair er bager- og konditorfaget gået solo I forhold til Food Expo, som samler mange af fødevarefagene. Det er forbundssekretær i Fødevareforbundet NNF, Flemming Mogensen, som var tilstede på forbundets messestand, godt tilfreds med:

- Det er en fornøjelse, at der med Scandinavian Bakery Fair bliver sat så kraftigt fokus på bager-konditorfaget. Det giver en hel anden stemning, når alle stande og alle besøgene har samme interesse. Jeg ved også, at mange bagermestre har taget alt deres personale med herind. Dermed bliver det en fælles oplevelse for personalet, både fagligt og socialt, forklarer Flemming Mogensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095