23948sdkhjf

Igen produktion på Vrå Slagteri

Nystiftet selskab skal producere marinerede ribben i de gamle slagteribygninger.
Vrå Slagteri danner igen ramme om fremstilling af kødprodukter.

Produktionen består nu af forkogte ribben, som vakuumpakkes i en barbeque-marinade. Det skriver nordjyske.dk.

Det giver indledningsvist arbejdet til 2-3 ansatte, og der er truffet aftale om levering med en dansk supermarkedskæde. Produktionen ventes at blive påbegyndt d. 1. juli.

Succes i Finland
Bag det nystartede selskab står PBT Process Building Technik, som i februar købte de gamle slagteribygninger efter Danish Meat Company lukkede , og det finske selskab Ribs4you.

Selvom ribben, som marineres inden de vakuumpakkes, netop i Finland er en stor succes, er forventningen til produktionen i Vrå begrænset. Der er indtil nu udsigt til en sæsonbestemt produktion, som indstilles i vinterhalvåret.

Til ribben-produktionen er installeret nyt maskineri. Det gamle slagteriudstyr pakker PBT Process Building Technik ned og sender til Østeuropa, hvor det skal anvendes til et slagteriprojekt, som firmaet er involveret i.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079