23948sdkhjf

Nu kan danske fødevarefirmaer få gratis fodfæste i Indien

Et-årigt forløb giver masser af muligheder
Små og mellemstore danske foodtechvirksomheder kan nu tilmelde sig et projekt, der kan hjælpe dem med at komme ind på det kæmpestore indiske marked - uden at betale en krone for det.

Bag projektet med navnet Nordin står Dansk Industri, organisationen Asia House og startup-hjælperen Greentech Challenge. De tilbyder, at interesserede virksomheder, der er egnede til det, kvit og frit kan deltage i et program af et års varighed, hvor udvalgte danske og indiske SMVer i partnerskab tester, tilpasser og demonstrerer danske løsninger i Indien.

- Med Nordin får din virksomhed ressourcerne og rammerne til at forstå, tilpasse, udvikle og vækste på det indiske marked. Med et skræddersyet program bringer Nordin de bedste kompetencer fra Danmark og Indien sammen via intensiv sparring fra specialister, der skaber grobund for nye partnerskaber og forretningsmodeller, hedder det i arrangørernes oplæg.

I forbindelse med projektet bliver der etableret et fysisk brohoved i Indien for danske SMVer inden for fire såkaldte danske styrkepositioner: Avancerede fødevarer, greentech, fintech og intelligente by-løsninger.

De danske deltagere kommer i løbet af projektet til Indien for at mødes med håndplukkede samarbejdspartnere, potentielle kunder og investorer.

Mere information om projektet - og om tilmelding - kan findes her: www.nordin.io
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078