Familiefirma sælger pizzabunde til Italien
Og det gør de så godt, at selv delikatessebarer i pizzaens hjemland, Italien, er blandt kunderne, som også omfatter Coop herhjemme og aftagere i en række andre lande. Det nye anlæg i Farum producerer 750 Scrocchiarella-brød i timen, skriver sn.dk.
Pizzabundene er baseret på en 120 år gammel italiensk surdej med mælkesyrer. Dejen bliver tilført langt mere vand end normale pizzabunde, bagt i en stor stenbundsovn og frosset ned. i en frysemaskine, som med nitrogen binder væsken inde i produktet, nævner mediet. Kunderne skal således selv putte fyld på toppen og varme Scrocchiarellaen i nogle minutter.
Navnet Scrocchiarella henviser til, at bunden krakelerer, og det er en teknik, som familien Terrida ikke er alene om.
- De laver også Scrocchiarella i Italien, men de kan ikke matche vores kvalitet, siger den ene af sønnerne, Daniele Terrida, til sn.dk.
I forvejen driver familien Farum-firmaet Casa Italia, som leverer italienske ingredienser og løsninger til fødevarebranchen, primært inden for kategorierne bageri, færdigretter pasta og foodservice
Kilde: sn.dk