23948sdkhjf

Familiefirma sælger pizzabunde til Italien

Efter i næsten 25 år at have solgt italienske ingredienser på det danske marked har italieneren Denis Terrida nu fået succes med sin egen produktion: Sammen med sin hustru og parrets to sønner har han i Farum åbnet Mamma Production, der fremstiller pizzabunde med navnet Scrocchiarella.

Og det gør de så godt, at selv delikatessebarer i pizzaens hjemland, Italien, er blandt kunderne, som også omfatter Coop herhjemme og aftagere i en række andre lande. Det nye anlæg i Farum producerer 750 Scrocchiarella-brød i timen, skriver sn.dk.

Pizzabundene er baseret på en 120 år gammel italiensk surdej med mælkesyrer. Dejen bliver tilført langt mere vand end normale pizzabunde, bagt i en stor stenbundsovn og frosset ned. i en frysemaskine, som med nitrogen binder væsken inde i produktet, nævner mediet. Kunderne skal således selv putte fyld på toppen og varme Scrocchiarellaen i nogle minutter.

Navnet Scrocchiarella henviser til, at bunden krakelerer, og det er en teknik, som familien Terrida ikke er alene om.

- De laver også Scrocchiarella i Italien, men de kan ikke matche vores kvalitet, siger den ene af sønnerne, Daniele Terrida, til sn.dk.

I forvejen driver familien Farum-firmaet Casa Italia, som leverer italienske ingredienser og løsninger til fødevarebranchen, primært inden for kategorierne bageri, færdigretter pasta og foodservice

Kilde: sn.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109