23948sdkhjf

Verdens mindste restaurant klar i København

I dag åbner verdens mindste restaurant, Restaurant 1:1, på Frederiksberg i København.

Den har kun plads til én spisende gæst ad gangen og vil i en begrænset periode - kun i denne uge, faktisk - servere måltider på Gl. Kongevej 139 midt på Frederiksberg. Det oplyser Coop i en pressemeddelelse.

Bag restauranten står Irma og kokken William Milsted, der med initiativet stiller skarpt på, at danskernes fortravlede madvaner ikke behøver at betyde, at vi skal gå på kompromis med kvaliteten.

Udover en kok, der tilbereder maden, vil der også en være en tjener til at servere menuen, som er gratis for den spisende gæst. Og interessen for at spise på restauranten er stor: Alle reservationer blev revet væk på mindre end 48 timer.

- Hurtig mad behøver ikke at betyde dårlig eller usund mad, konstaterer Irma-direktør Søren Steffensen. han nævner, at Irma det seneste år har oplevet en stigende interesse for kædens To-Go convenience-retter, og at menuen på Restaurant 1:1 afspejler dette. Det er således Irmas egne To-Go-retter, som vil blive serveret.

Restauranten tilbyder en række middagsretter, som er udviklet i samarbejde med blandt andre Cofoco, Lê Lê, Letz Sushi, Grødx, anegal og Meyers. Retterne vil blive parret med udvalgte vine og øl, som er særligt udvalgt til Restaurant 1:1. Der serveres også en dessert fra Wooden Spoon.

Restauranten er åben hver dag i tidsrummet 17-21 i perioden 29. april til 3. maj.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078